fbpx

Selskaber - Hold din næste fest hos os...

Hos Esbjerg Street Food kan vi meget mere, end at servere lækker gade-mad. Vi tilbyder også at holde arrangementer, fester, firmaevents og meget mere. Vi sørger for alt det praktiske, når vores gæster mødes i det gamle teater. Du slipper altså for at arrangere, hoste og rydde op efter dit næste selskab. Der er meget lidt, der ikke kan lade sig gøre hos os.    

Firma events

Leder I efter et sted at afholde jeres næste firma arrangement? Er I trætte af de traditionelle hvide konferencelokaler? Så står vi selvfølgelig klar til at give jer den fedeste oplevelse hos Esbjerg Street Food

Julefrokost 2020

Skal jeres årlige julefrokost holdes et nyt og sjovt sted denne gang? Så smut forbi det gamle teater, hvor vi står klar til at give den gas sammen med jer! Vi sørger for en fed og unik aften, hvor I ikke kommer til at mangle noget.

Børnefødselsdag

Hos os er der masser af plads til at holde den perfekte børnefødselsdag. Vi sørger for en samlet løsning med mad, drikke og god stemning. Kontakt os gerne og fortæl om dine ønsker.

Book et område

Ved større arrangementer, hvor man ønsker mere private omgivelser, er der mulighed for at booke et helt område i Street Food.

Uanset, om I ønsker at reservere hele Nattergalen, det halve af Broadway-baren, et hjørne af Gårdhaven eller en midten af Kongens Have, så kan mad og drikke inkluderes i prisen, hvis I ønsker det. 

Vores løsslupne rammer og afslappede atmosfære sikrer dig, at alle dine gæster kan komme hinanden nær og sidde sammen. 

Vi ved, at det kan være svært at vælge blandt vores fantastiske boder, og derfor vil vi gerne sammensætte en pakkeløsning for jer, hvor I kan opleve lidt af hvert.

Kontakt os endelig, så finder vi det område og den løsning, der passer jer bedst.

Drikkepakker

Hos Esbjerg Street Food stræber vi efter, at vores gæster hygger sig mest muligt. Vi synes, at I skal nyde vores omgivelser og hinanden, istedet for at uddele beløb på MobilePay, fumle med kontanter eller hive kreditkortet op af lommen, hver gang I besøger en af vores barer. Derfor har vi sammensat en løsning, hvor I kan slå jer løs i vores barer for en fast pris.

Lad os stå for det hele...

Uanset, om det er til fest eller hygge, så kan I købe vores drikkepakke til skarpe priser, og I bestemmer selv, hvor længe I ønsker at benytte det.

Vores eneste krav er, at pakken bestilles på forhånd. Har I ikke lyst til at forlade den gode stemning i det gamle teater, så kan ekstra timer tilkøbes i baren. 

Vinpakke

Om du er sommelier, til rød, hvid eller rosé, så garanterer vi, at vores vinpakke er noget for dig. Vi forkæler med kolde hvidvine og rosé og lækker rødvin til en fast pris i det tidsrum, som passer jer.

Husk at bestille på forhånd, og forlæng gerne jeres tid hos os med tilkøb af ekstra timer i baren.

Bestil en bordpakke

Skal I på Esbjerg Street Food og ønsker I at booke et bord? Så står vi klar til at hjælpe jer med bordbooking. Book et bord til min. 6 personer og køb voucher kr. 200 pr. person.

Så gi’r vi den første øl Royal Økologisk Pilsner eller Classic på flaske, gratis!

Find os

Esbjerg Street Food
Kongensgade 34
Borgergade 33
6700 Esbjerg

Åbningstider madboder

Mandag – torsdag: 11:30 – 20:00
Fredag – lørdag: 11:30 – 21:00
Søndag: 11:30 – 20:00
Madboderne kan have længere åben

Corona åbningstider barer

Mandag – torsdag: 11:30 – senest 23:00
Fredag – lørdag: 11:30 – senest 23:00
Søndag: 11:30 – senest 23:00

X