fbpx

Selskaber - Hold din næste fest hos os...

Hos Esbjerg Street Food kan vi meget mere, end at servere lækker gade-mad. Vi tilbyder også at holde arrangementer, fester, firmaevents og meget mere. Vi sørger for alt det praktiske, når vores gæster mødes i det gamle teater. Du slipper altså for at arrangere, hoste og rydde op efter dit næste selskab. Der er meget lidt, der ikke kan lade sig gøre hos os.    

Firma events

Leder I efter et sted at afholde jeres næste firma arrangement? Er I trætte af de traditionelle hvide konferencelokaler? Så står vi selvfølgelig klar til at give jer den fedeste oplevelse hos Esbjerg Street Food

Børnefødselsdag

Hos os er der masser af plads til at holde den perfekte børnefødselsdag. Vi sørger for en samlet løsning med mad, drikke og god stemning. Kontakt os gerne og fortæl om dine ønsker.

Book et område

Ved større arrangementer, hvor man ønsker mere private omgivelser, er der mulighed for at booke et helt område i Street Food.

Uanset, om I ønsker at reservere hele Nattergalen, det halve af Broadway-baren, et hjørne af Gårdhaven eller en midten af Kongens Have, så kan mad og drikke inkluderes i prisen, hvis I ønsker det. 

Vores løsslupne rammer og afslappede atmosfære sikrer dig, at alle dine gæster kan komme hinanden nær og sidde sammen. 

Vi ved, at det kan være svært at vælge blandt vores fantastiske boder, og derfor vil vi gerne sammensætte en pakkeløsning for jer, hvor I kan opleve lidt af hvert.

Kontakt os endelig, så finder vi det område og den løsning, der passer jer bedst.

Find os

Esbjerg Street Food
Kongensgade 34
Borgergade 33
6700 Esbjerg

Åbningstider madboder

Mandag – torsdag: 11:30 – 20:00
Fredag – lørdag: 11:30 – 21:00
Søndag: 11:30 – 20:00
Madboderne kan have længere åben

Corona åbningstider barer

Mandag – torsdag: 11:30 – senest 23:00
Fredag – lørdag: 11:30 – senest 23:00
Søndag: 11:30 – senest 23:00