fbpx
Tidligere
Næste

400 Grader

400 GRADER er Esbjergs nye italienske madbod, som serverer pizza og pasta med respekt for det italienske håndværk. Retterne er nøje udvalgt og der bliver eksperimenteret med råvarer af højeste kvalitet, så vi kan tilbyde de bedste retter i boden.
 
Vi laver vores pizzaer så autentisk napolitansk som muligt, af dej der er fermenteret i minimum 24 timer. Pizzaerne bages i vores 400 grader varme stenovne, som garanterer den helt rigtige tilberedning og luftige cornicione (skorpe).
 
Vores pasta er lavet med respekt for de italienske traditioner. Pastaretterne følger de originale italienske retningslinjer og er lavet frisk til servering.
 
Vi benytter naturligvis de bedste råvarer for at skabe den bedste smagsoplevelse. Størstedelen af vores råvarer får vi lokalt fra La Prosciutteria, som importerer direkte fra Italien.
 
Vores bod er placeret i Esbjerg Street Food. Kig efter den røde bod på øverste plateau. Vi glæder os til at hilse på jer allesammen.
 
400 GRADER er et passionsprojekt som bestræber sig på at servere simpel og delikat mad. Det italienske køkken perfektionerer konceptet “less is more” forstået på den måde, at man kan smage kvaliteten af de individuelle råvarer. Simpelt og tilfredsstillende.

Besøg madboden

400 GRADER laver deres pizzaer så autentisk napolitansk som muligt, af dej der er fermenteret i minimum 24 timer. Deres pasta er lavet med respekt for de italienske traditioner, de benytter naturligvis de bedste råvarer for at skabe den bedste smagsoplevelse.

Find os

Esbjerg Street Food
Kongensgade 34
Borgergade 33, 6700 Esbjerg

Åbningstider madboder

Søndag – torsdag: 11:30 – 20:00
Fredag – lørdag: 11:30 – 21:00
Madboderne kan have længere åben

Åbningstider barer

Søndag – onsdag: 11:30 til senest 21:00
Torsdag – lørdag: 11:30 til senest 02:00