fbpx

Praktiske informationer

Må jeg medbringe egen mad og drikke?

Det korte svar er nej. Vores madboder har simpelthen så mange dejlige retter, du kan købe. Vi vil hellere have, at I har lyst til at støtte de selvstændige madboder, ved at nyde et lækkert måltid fra dem. Det samme gælder drikkevarer, som du kan købe og nyde afkølet fra en af vores tre barer. Her byder vi på et stort udvalg af øl, vin, drinks, og selvfølgelig også sodavand og vand.

Må jeg ryge en cigaret eller e-cigaret indendørs?​

Nej, ikke indendørs. Men da vi ønsker at være et frirum, hvor alle er velkommen, så bare rolig. Der er masser af langborde udenfor, hvor det er muligt at nyde en cigaret eller en e-cigaret. Du finder rygeområdet dér, hvor du også finder askebægrene.

Må jeg have hund med?

Vi elsker selv hunde hos Esbjerg Street Food… men vi vil helst ikke have dem indendørs med mindre, det er en førerhund. Heldigvis har vi masser af udendørs plads. Din hund er derfor velkommen til at være en del af hyggen ude i vores gårdhave, så længe den er i snor og så længe der tages hensyn til de andre gæster.

Hvor gammel skal man være for at komme på Esbjerg Street Food?

Som udgangspunkt er alle velkomne på Esbjerg Street Food, men da vi skifter fra at være et spisested til et udskænkningssted når madboderne lukker, skal mindreårige være i selskab med en forældre/værge mellem kl. 22-24. Efter midnat og ved voksen-arrangementer skal man være 18 år uanset klokken

Må jeg købe alkohol, selvom jeg ikke er fyldt 18 endnu?

Det kan vi desværre ikke have. Men bare rolig – vores tre barer har et stort udvalg af sodavand, vand, juice og kaffe, som du kan nyde sammen med vennerne.

Hvor finder jeg Esbjerg Street Food?

Vi inviterer alle som føler sig kongelige ind via Kongensgade 34 samt byens eventyrlige borgere ind via Borgergade 33..
Pjat til side – du finder os selvfølgelig i gågaden tæt ved torvet, samt i Borgergade, hvor indgangen er via vores solskinsfyldte gårdhave.

Hvor kan jeg parkere henne?​

Der er masser af parkeringsplader i Borgergade, lige overfor Esbjerg Street Food. Husk at orientere dig på skiltene om de gældende parkeringsregler.

Kan jeg købe et gavekort til Esbjerg Street Food?

Ja, det kan du tro. Du kan henvende dig i en af vores tre barer, for at købe et gavekort, eller du kan bestille et gavekort HER.

Kan jeg booke et bord?​

Ja, du kan godt booke et bord på Esbjerg Street Food. Vi ønsker at give alle en autentisk Street oplevelse, hvor man får muligheden for at støde ind i og mænge sig med venner og bekendte på tværs af bordene i jagten på det sted, I ønsker at sidde.

På den måde, får alle mulighed for at slå sig ned, hvor man har lyst til at sidde. Vi har masser af siddepladser ved vores langborde og små hyggelige hjørner og kroge.

Find os

Esbjerg Street Food
Kongensgade 34
Borgergade 33, 6700 Esbjerg

Åbningstider madboder

Søndag – torsdag: 11:30 – 20:00
Fredag – lørdag: 11:30 – 21:00

Åbningstider barer

Søndag – onsdag: 11:30 til senest 21:00
Torsdag – lørdag: 11:30 til senest 02:00