fbpx

Vores mission

Vores mission er, at Esbjerg Street Food skal være kulisserne omkring et frirum, der bringer mennesker tættere sammen. Som fokus i vores udvikling og vision arbejder vi mod, at Esbjerg Street Food skal styrke relationer på tværs af generation, baggrund og kultur.

Fællesskab

Vi er et fællesskab af madentusiaster, iværksættere, lokale ildsjæle og dygtige medarbejder. Vi betragter Esbjerg Street Food som et fællesprojekt, og vi tror på at vi løfter stærkest i flok.

Faciliteterne

Vi danner kulisserne for engagerede ildsjæle, som er de dygtigste til at skabe kvalitets-streetfood og oplevelser, der udvider byens kulturliv.

Atmosfære

Vi elsker langborde og hyggekroge, uhøjtidelighed og summen af samtaler, duften af streetfood og omgivelser med sjæl og historie.

Autencitet

Vi bestræber os på altid at gøre det, vi siger vi vil gøre.

Mangfoldighed

Vi respekterer mad og mennesker fra forskellige kulturer, med forskellige ideer, kompetencer og behov.

Vores fysiske rammer

Vi har inddelt vores store hus i flere forskellige områder, så vores gæster kan vælge efter stemning, anledning, komfort og humør. Vi har hyggekroge med sofahjørner, mindre borde med stole og langborde med bænke og fælles-spisnings-stemning. Man kan spise sin mad på spisetorvet eller i sofahjørnet – og man kan drikke sin solskins-eftermiddags-kaffe eller øl i Kongensgade eller i gårdhaven. Der er plads til at invitere hele den udvidede vennekreds med i weekenden og der er plads til et smut-besøg i frokostpausen mellem møder. Kom indenfor til både store og små – vi har barnevognsparkering og legeområder, og indgange med nem adgang til de gangbesværede.

Vi har tre barer i forskellige miljøer, både indendørs og udendørs.

Find os

Esbjerg Street Food
Kongensgade 34
Borgergade 33, 6700 Esbjerg

Åbningstider madboder

Søndag – torsdag: 11:30 – 20:00
Fredag – lørdag: 11:30 – 21:00

Åbningstider barer

Søndag – onsdag: 11:30 til senest 21:00
Torsdag – lørdag: 11:30 til senest 02:00