fbpx

Vores lokaler og områder

Esbjerg Street Food har i alt 5 områder, som kan reserveres til private arrangementer og fester.

Tidligere
Næste

Kapacitet: 14-18 personer

Schiøtz's stue

Schiøtz`s stue er vores nyeste og absolut mest private område, på Esbjerg Street Food. 

Vi har taget det gamle operatørrum i brug fra Biograf-tiden, og dannet rammerne for et helt unikt selskabslokale for dig som ønsker at holde dit arrangement privat, men stadig tæt på andre mennesker.  
Her er der egen bar med adgang til egne drikkevarer. -Toiletter og garderobe er også en del af dette meget private og hyggelige område.
 

Schiøtz´s Stue er perfekt til det lille selskab, firma og mødearrangement. 

Tidligere
Næste

Kapacitet: 80 personer

Nattergalen

Når du træder ind på Street Food, via indgangen fra Kongensgade, og går få trin ned af trappen, finder du den gamle Foyer, som i tidernes morgen var en del af det gamle Theater. Her finder du Nattergalen. En hyggelig og mere stille del af Esbjerg Street Food. Her har du mulighed for at booke området for dig og dit selskab.

Der er bar, nedgang til toiletter og perfekte muligheder for at tilpasse rammerne for din fest. Musik, Smagninger, konfirmationer, fordrag og firmarrangementer, – Nattergalen har plads til det hele.

Tidligere
Næste

Kapacitet: 50 personer

Royal Beergarden

På taget af Esbjerg Street Food finder du vores Royal BeerGarden. 

Royal Beergarden er en lille overdækket oase. Her har Du/I mulighed for at holde jeres arrangement afskåret fra resten af Steetfood men stadig I Street Food omgivelserne og tæt på det hele. 

Vi har mulighed for at have 50 spisende gæster. I kan få området for jer selv. Her kan der opsættes TV skærme, musik og egen fadølsvogn. Især I sommermåneden kan denne lille oase anbefales til alt fra Firmaarrangementer til Smagninger og fødselsdagsfest.  

Tidligere
Næste

Kapacitet: 200 personer

Gårdhaven

Hvis du ønsker at være en del af det store fællesskab på Street Food så er rammerne I vores Gårdhave helt unike til at holde alt lige fra Firmafest til fødselsdag og smagninger. Her kan du altid booke bord eller et område. For at booke og lukke gårdhaven helt ned, kræver det at I er + 100 mennesker. 

Her er der mulighed for egen indgang, toiletter og Udebaren stilles til rådighed til jeres arrangement. 

Gårdhaven er især attraktiv for vores Sommergæster så book I god tid hvis I ønsker at have området for jer selv. 

Tidligere
Næste

Kapacitet: 350 personer

Salen

I den gamle Theatersal på Esbjerg Street Food, finder du kernen og hjertet af Esbjerg Street Food. Her kan du altid booke bord eller område, imens I går krig I en af vores 7 madboder. I salen har du mulighed for at vælge præcis det område hvor du befinder dig bedst.  

Find os

Esbjerg Street Food
Kongensgade 34
Borgergade 33, 6700 Esbjerg

Åbningstider madboder

Søndag – torsdag: 11:30 – 20:00
Fredag – lørdag: 11:30 – 21:00
Madboderne kan have længere åben

Åbningstider barer

Søndag – onsdag: 11:30 til senest 21:00
Torsdag – lørdag: 11:30 til senest 02:00