fbpx

Madboderne

Esbjerg Street Food består af 7 madboder, som drives af ildsjæle, der brænder for deres område og håndværk. Her finder du mad fra Mexico, Italien, Marokko, Vietnam, Grækenland og Danmark. 

Burger Anarchy

Forestil dig et sted, der gør op med alt, du kender omkring konceptet burger restaurant. Et sted hvor almindelige regler ikke gælder – et nytænkende sted hvor det er burgerne, der regerer; ”burger rules” – Velkommen til Burger Anarchy!

Pita Universe

Pita Universe serverer lækre, hjemmelavede pitabrød med masser af lækkert fyld af højeste kvalitet. Her vil du kunne opleve mange forskellige varianter, så vi er helt sikre på, at du nok skal finde din nye favorit blandt vores udvalg.

Marrakech

Hos Marrakech Street Food kan du få marokkanske wraps med kød eller vegetar med mozzarella. Marrakech serverer lækre og indbydende fladbrød og klassiske anretninger. 

400 Grader - Pizza & Pasta

400 Grader forsøger at lave deres pizzaer så autentisk napolitansk som muligt af dej, der er fermenteret i minimum 24 timer. Vi benytter naturligvis de bedste råvarer, for at skabe den bedste smagsoplevelse. 

Le Viet

Vores mad er 100 % hjemmelavet og vores opskrifter er gamle familieopskrifter, som er blevet brugt og forbedret igennem mange år.

Vores mål er, at give dig en autentisk oplevelse med det vietnamesiske køkken. Du skal opleve de friske lækre råvarer, og de spændende smage, som man kun finder i Asien. Vi skifter råvarer efter årstiden, så du altid får det bedste, hos os.

MAÍZ

Hos Maíz serveres farverig og smagfuld mexicansk mad, hvor der bruges små økologiske majstortilla og tortillachips af allerhøjeste kvalitet, serveret med klassiske kødretter fra det mexicanske køkken.

The Greek

The Greeks køkken serverer spændende og autentisk græsk mad. De mange krydderier og smage, fører dig tilbage til Grækenlands små gader og hyggelige restauranter.

Den bedste restaurant og spisested i Esbjerg

I har brug for, at der er nogle flere muligheder, når I vil ud at spise, og som måske ligger lige til højrebenet efter jeres behov, når I er mange, der har lyst til noget forskelligt. Street Food konceptet er derfor en perfekt måde at tilfredsstille alle på.

Du kan derfor tage valget af at besøge den bedste restaurant og spisesteder i Esbjerg, som vi selvfølgelig mener er Esbjerg Street Food (man må gerne prale lidt…). Hos os mener vi nemlig, at du både kan få lækker mad, der tilfredsstiller alle, gode omgivelser, og hvor der er plads til alle.

Vil I have de mest charmerende og inspirerende rammer at nyde jeres mad i? Og skal det være muligt for både børn og forældre at få favoritmåltider? Hos Esbjerg Street Food er der garanti for, at både børn og voksne kan få smagsløgene stimuleret. Hos os er alle velkomne.

Vælg en hyggelig restaurant med kort afstand til Esbjergs bymidte

Når der er forskellige præferencer for mad i familien, er det en god idé at vælge et spisested, hvor der er mulighed for, at ethvert familiemedlem kan få sine ønsker for mad opfyldt. Vi tilbyder et menukort til skarpe Street Food priser!

Den bedste restaurant i Esbjerg er dén, hvor du og familien følger jer velkomne, og hvor der kan vælges forskellige menuer til forskelligt behov.

Mange foretrækker at spise på en restaurant i Esbjerg, der ligger i nær tilknytning til centrum eller gågaden. Esbjerg Street Food har en central placering, lige midt i gågaden med parkeringsmuligheder omme bagved, så både små børn og bedsteforældre kan nyde den korte gåtur til og fra restauranten.

I sommerhalvåret er en central placering perfekt, når restaurantbesøget er en del af en shoppingoplevelse. Når du og kæresten, børnene eller veninden er færdige med jeres måltider, kan I gå direkte videre til de skønne butikker, som Esbjerg er kendetegnet af.

Der lægges stor vægt på at skabe en hyggelig, afslappende og personlig atmosfære hos Esbjerg Street Food. Der er åbent hver dag fra 11.30 og til sent ud på aftenen. Dette åbner op for, at både par, singler, børnefamilier og venner kan få de skønneste madoplevelser til både frokost, aftensmad og som hyggelige snackmåltider.

Find os

Esbjerg Street Food
Kongensgade 34
Borgergade 33, 6700 Esbjerg

Åbningstider madboder

Søndag – torsdag: 11:30 – 20:00
Fredag – lørdag: 11:30 – 21:00
Madboderne kan have længere åben

Åbningstider barer

Søndag – onsdag: 11:30 til senest 21:00
Torsdag – lørdag: 11:30 til senest 02:00