fbpx

Mød madboderne

Esbjerg Street Food består af 7 madboder, som drives af ildsjæle, der brænder for deres område og håndværk.

Deres passion er at skabe kulturelle oplevelser igennem inspirerende mad, som du sent vil glemme. Gå på opdagelse i de forskellige boder nedenfor.

Burger Anarchy

Forestil dig et sted, der gør op med alt, du kender omkring konceptet burger restaurant. Et sted hvor almindelige regler ikke gælder – et nytænkende sted hvor det er burgerne, der regerer; ”burger rules” – Velkommen til Burger Anarchy!

Butcher's Pita Bar

Butcher’s Pita Bar serverer lækre, hjemmelavede pitabrød med masser af lækkert fyld af højeste kvalitet. Her vil du kunne opleve mange forskellige varianter, så vi er helt sikre på, at du nok skal finde din nye favorit blandt vores udvalg.

Marrakech

Hos Marrakech Street Food kan du få marokkanske wraps med kød eller vegetar med mozzarella. Marrakech serverer lækre og indbydende fladbrød og klassiske anretninger. 

Bluesette Pandekager

Bluesette er en familieejet pandekagebod, som tilstræber at lave de bedste pandekager til gæsterne i Esbjerg Street Food. Pandekagerne er en kreativ variant af den franske Crêpe. 

400 Grader - Pizza

400 Grader forsøger at lave deres pizzaer så autentisk napolitansk som muligt af dej, der er fermenteret i minimum 24 timer. Vi benytter naturligvis de bedste råvarer, for at skabe den bedste smagsoplevelse. 

Tandoori palace

Besøg den indiske bod og oplev forskellige varme retter, når det er bedst. Med masser af smag og krydderier, er den indiske Tandoori Palace en rejse for smagsløgene. 

Tapas and more

Få serveret lækre små anretninger med kvalitetskød og ost. Hertil lækkert hjemmelavet brød med forskellige tapenader og dip. Altid masser af lækre råvarer, som kan deles eller nydes enkeltvis.

Find os

Esbjerg Street Food
Kongensgade 34
Borgergade 33
6700 Esbjerg

Åbningstider madborder

Mandag – torsdag: 11:30 – 20:00
Fredag – lørdag: 11:30 – 21:00
Søndag: 11:30 – 20:00
Madboderne kan have længere åben

Corona åbningstider barer

Mandag – torsdag: 11:30 – senest 22:00
Fredag – lørdag: 11:30 – senest 22:00
Søndag: 11:30 – senest 22:00

X