fbpx

Madboderne

Esbjerg Street Food består af 7 madboder, som drives af ildsjæle, der brænder for deres område og håndværk. Her finder du mad fra Italien, Marokko, Vietnam, Grækenland, USA og Danmark.

Craft Burger

Forestil dig et sted, der gør op med alt, du kender til konceptet burger restaurant. Et sted hvor almindelige regler ikke gælder – et nytænkende sted hvor det er burgerne, der regerer; ”burger rules” – Velkommen til Craft Burger!

Marrakech

Hos Marrakech Street Food kan du få marokkanske wraps med kød eller vegetar med mozzarella. Marrakech serverer lækre og indbydende fladbrød og klassiske anretninger. 

400 Grader - Pizza & Pasta

400 Grader laver pizzaer så autentisk napolitansk som muligt af dej, der er fermenteret i minimum 24 timer. Vi benytter naturligvis de bedste råvarer, for at skabe den bedste smagsoplevelse. 

Viet Kitchen

Opdag en verden af smag hos Viet Kitchen, der serverer autentiske og lækre vietnamesiske specialiteter. Her findes alt fra sprøde forårsruller til varm traditionel Pho-suppe, Bao og et væld af retter med ris eller nudler.

Lækkerhuset

Hos Lækkerhuset serveres der traditionel mormormad. Der er fokus på de gode gamle retter som vil få dig til at føle du er hjemme i mormorskøkken.

The Greek

The Greeks køkken serverer spændende og autentisk græsk mad. De mange krydderier og smage, fører dig tilbage til Grækenlands små gader og hyggelige restauranter.

Grill & Chicken

Er du til steaks, fried Chicken & en god sovs? Så vil G&C være boden til dig. Udover steaks som ribeye & tykstegfilet er der også sandwich og salater.

Crêpes Deluxe

Crêpes Deluxe serverer både mad- og dessertpandekager. Med friske råvarer og crêpes med en let sprødhed i kanten, har du en uovertruffen kombination.

Tacobørsen

Mexicansk? Så er Tacobørsen det helt rette sted. Her kan du få friske tacos og sandwich lavet fra bunden med lækkert krydret kød og friske ingredienser – og bare rolig, styrkeskalaen er så alle kan være med.

Har du allergener eller særlige spisepræferencer?

På Esbjerg Street Food er der også mulighed for at nyde de lækre Street Food verdenskøkkener, uanset om man har særlige spisepræferencer eller allergener. Derfor er der også fokus på, at der skal være et udvalg af både vegetariske og glutenfri muligheder, så alle kan være med. Er du i tvivl kan du altid spørge i de enkelte køkkener.

Den bedste restaurant og spisested i Esbjerg

I har brug for, at der er nogle flere muligheder, når I vil ud at spise, og som måske ligger lige til højrebenet efter jeres behov, når I er mange, der har lyst til noget forskelligt. Street Food konceptet er derfor en perfekt måde at tilfredsstille alle på.

Du kan derfor tage valget af at besøge den bedste restaurant og spisesteder i Esbjerg, som vi selvfølgelig mener er Esbjerg Street Food (man må gerne prale lidt…). Hos os mener vi nemlig, at du både kan få lækker mad, der tilfredsstiller alle, gode omgivelser, og hvor der er plads til alle.

Vil I have de mest charmerende og inspirerende rammer at nyde jeres mad i? Og skal det være muligt for både børn og forældre at få favoritmåltider? Hos Esbjerg Street Food er der garanti for, at både børn og voksne kan få smagsløgene stimuleret. Hos os er alle velkomne.

Vælg en hyggelig restaurant med kort afstand til Esbjergs bymidte

Når der er forskellige præferencer for mad i familien, er det en god idé at vælge et spisested, hvor der er mulighed for, at ethvert familiemedlem kan få sine ønsker for mad opfyldt. Vi tilbyder et menukort til skarpe Street Food priser!

Den bedste restaurant i Esbjerg er dén, hvor du og familien følger jer velkomne, og hvor der kan vælges forskellige menuer til forskelligt behov.

Mange foretrækker at spise på en restaurant i Esbjerg, der ligger i nær tilknytning til centrum eller gågaden. Esbjerg Street Food har en central placering, lige midt i gågaden med parkeringsmuligheder omme bagved, så både små børn og bedsteforældre kan nyde den korte gåtur til og fra restauranten.

I sommerhalvåret er en central placering perfekt, når restaurantbesøget er en del af en shoppingoplevelse. Når du og kæresten, børnene eller veninden er færdige med jeres måltider, kan I gå direkte videre til de skønne butikker, som Esbjerg er kendetegnet af.

Der lægges stor vægt på at skabe en hyggelig, afslappende og personlig atmosfære hos Esbjerg Street Food. Der er åbent hver dag fra 11.30 og til sent ud på aftenen. Dette åbner op for, at både par, singler, børnefamilier og venner kan få de skønneste madoplevelser til både frokost, aftensmad og som hyggelige snackmåltider.

Find os

Esbjerg Street Food
Kongensgade 34
Borgergade 33, 6700 Esbjerg

Åbningstider madboder

Søndag – torsdag: 11:30 – 20:00
Fredag – lørdag: 11:30 – 21:00

Åbningstider barer

Søndag – onsdag: 11:30 til senest 21:00
Torsdag – lørdag: 11:30 til senest 02:00