fbpx

Hold din næste fest eller firmaarrangement hos
Esbjerg Street Food

Hos Esbjerg Street Food kan vi meget mere, end at servere lækker gade-mad. Vi tilbyder også at holde arrangementer, fester, firmaevents og meget mere. Vi sørger for alt det praktiske, når vores gæster mødes i det gamle teater. Du slipper altså for at arrangere, hoste og rydde op efter dit næste selskab. Der er meget lidt, der ikke kan lade sig gøre hos os.    

Vi har plads til ethvert selskab...

Er det ved at være tid til at samle familie eller venner I godt selskab og hyggelige omgivelser? Så besøg os I hjertet af Esbjerg. Med vores 2000m2 er der rum og plads til alle former for arrangementer. Fødselsdag, studenterfest, konfirmation – Ja find selv på andre anledninger til at samles.

Vi hjælper dig med at arrangere det hele

Esbjerg Street Food er mangfoldighed når det er bedst. Her kan man samles til alle former for anledninger i forskellige formater på tværs af alle kulturer. Vi tilpasser os altid vores gæster og sammen med jer tilpasser vi jeres fest til omgivelserne. Du kan her læse mere om de muligheder som vi kan tilbyde dig og dit selskab, under et besøg hos Esbjerg Street Food. 

Vores lokaler & områder

Udforsk vores 5 forskellige områder
og find det bedste match...

Find os

Esbjerg Street Food
Kongensgade 34
Borgergade 33, 6700 Esbjerg

Åbningstider madboder

Søndag – torsdag: 11:30 – 20:00
Fredag – lørdag: 11:30 – 21:00

Åbningstider barer

Søndag – onsdag: 11:30 til senest 21:00
Torsdag – lørdag: 11:30 til senest 02:00