fbpx

MAÌZ

Maíz er det spanske ord for majs, og er en af hovedingredienserne i det mexicanske køkken.

I vores køkken serveres farverig og smagfuld mexicansk street food, hvor vi bruger små økologiske majstortilla og tortillachips af allerhøjeste kvalitet, serveret med klassiske kødretter fra det mexicanske køkken. Frijoles af pintobønner er en af de øvrige valgmuligheder, hvis du ønsker en vegetarisk/vegansk mexicansk madoplevelse.

Køkkenet byder på ægte finger food, hvor du kan vælge mellem en tacos med fyld, quesadillas, mexican bowl eller bare en gang tortillachips enten bare som de er med en gang gaucamole, eller med masser af smeltet ost og lækkert kød.

Den mexicanske smag kommer også til udtryk i salsaen, der ligesom de øvrige produkter er fremstillet fra bunden med råvarer der giver den rigtige smag. Du vælger selv hvor hot din salsa skal være, da den kommer i intet mindre end 4 varianter.

Besøg madboden

Det mexicanske køkken er glutenfri og gør det nemt at vælge, hvis du ønsker at leve glutenfri.

Alle opskrifterne og maden er fremstillet af uddannede kokke, som ELSKER friske koriander, men de har også taget højde for at der bare findes nogle som ikke bryder sig om smagen, og derfor at det muligt at navigere igennem vores menu uden at støde på koriander. 

For at få den helt rigtige smag frem ved tilberedningen, anvender vi bl.a. 7 forskellige slags chilier, som tilsammen giver den rigtige smag af Mexico. 

Find os

Esbjerg Street Food
Kongensgade 34
Borgergade 33, 6700 Esbjerg

Åbningstider madboder

Søndag – torsdag: 11:30 – 20:00
Fredag – lørdag: 11:30 – 21:00
Madboderne kan have længere åben

Åbningstider barer

Søndag – onsdag: 11:30 til senest 21:00
Torsdag – lørdag: 11:30 til senest 02:00