fbpx

Dette er en gentagende event

Livemusik // Martin Deejay // Vi Elsker Weekend

11dec18:0022:00Livemusik // Martin Deejay // Vi Elsker Weekend

Event detaljer

Corona stilheden i gaderne tog livemusikken fra os, men nu tager vi musikken tilbage igen 💪😎😍

Vi glæder os utrolig meget til, at I endnu engang med sikkerhed kan kigge forbi os i weekenden, hvor vi har sørget for LIVE DJ fredage og lørdage i december! Derfor kan I se frem til om nogen et velkendt DJ navn i Esbjergs natteliv.

Vi byder nemlig Martin DeeJay indenfor, som spiller den gamle bygning op bag DJ pulten fra kl 18:00 til luk 🤟

Programmet er enkelt:
Fredagen ses vi i bar Nattergalen til sprødt musik og lørdag spiller vi teatersalen op 🙌‼😃👇

OM MARTIN DEEJAY 👇

Martin har siden han startede i 1996, haft en forkærlighed for elektronisk musik ( især techno, minimalt, house og deep house), men er også skarp inden for funk, kvalitets pop, RnB, Soul, Disco og alt andet funky musik fra 60érne til nu. Overordnet kan man sige, at hvis det groover og har kvalitet spiller Martin det.

Martin har stort set spillet på alle klubber og caféer i Esbjerg, men ikke nok med det, så har han også spillet natklubber og events fra Skagen til Aabenrå, fra Esbjerg til København og afstikkere til Norge, Tyskland, Spanien pg Grækenland.
Martin har også været arrangør og idé mand bag Esbjergs vel største succes events inden for elektronisk musik – Nemlig Salon, Decibel og ikke mindst E-Beats. Martin har været så heldig at dele scene eller dj pult med bl.a Morten Breum, Thomas Madvig, Noir, Rune RK mange flere.

Se mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *